Postimi i pare..

Ky eshte postimi i pare ne albanian wizard, dhe nuk do te trajtohet ndonje teme ne veçanti..

Permbajtja e webit do te jete kryesisht shkencore.
Well, happy bloging.

6 thoughts on “Postimi i pare..

 1. Faleminderit Janci :p
  ———————————
  Lajmerim per studentet qe duan te behen autore dhe te ndajne materialet me ne..
  Per te pasur nje akont dhe per tu bere bashkautor te blogut duhet te dergoni kerkesen tuaj tek adresa e-mail

  admin[at]albanianwizard[dot]org

 2. Shume faleminderit p1xel :)
  Tani jam me provime dhe nuk po kam shume kohe te postoj dhe te rregulloj edhe disa gjera te vogla ne blog..
  Do te vijn tema te reja, edhe ato cilesore se shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *