CVS vs GIT pergjigjet Linus Torvalds

Takimi ne GOOGLE sjell
httpv://www.youtube.com/watch?v=4XpnKHJAok8

Ndiqni vidjon, do te ishte e kot te flisja :)
Per ata qe nuk ja kane idene po flitet per sisteme kontrolli dhe menagimi te sistemeve operative dhe projekteve (te medha)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *