Lind projekti Java Shqip

Lajmerohen te gjith programatoret per lindjen e ketij projekti te ri.
Behet fjale per source kod te ushtrimeve te ndryshme dhe programeve ne java ne sherbim te te gjith shqiptareve.
Ky kod do te jete free dhe i lire per tu modifkuar nga te gjithe, mund ta shkarkoni dhe ta modifikoni me kusht qe edhe atij qe po ja jepni te modifikuar ta marri me te njejtat te drejta (ne fjale te tjera liçence GPL)
Per te gjith te interesuarit ne kete projekt te cilet duan te kontribuojn dhe ta bejn kodin e tyre java publik per te gjithe, te me kontaktojn ne adresen e-mail qe gjendet tek faqa “RRETH NESH”.
Ju lutem qe kodi te komentohet mire ne menyre qe te jete i kuptueshem edhe per ata qe nuk kane eksperienc ne programim :)
Projekti nis sot dhe nese ç’do gje shkon ne rregull pritet te perfundoj mbas 2 muajve.
Shpresoj ne nje kontribut sa me te gjere qe do te sjelli nje shkembim njohurish dhe nga ana tjeter shpresohet ne nje rritje te ketyre njohurive tek secili prej nesh :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *