Laptopi klasik

8 thoughts on “Laptopi klasik

  1. Interesante, e pashe kete edhe tek extreme per kete artistin qe krijonte gjera unike si shembull kjo me laptopin, shume kohe i kishte kushtuar ketij laptopi per ta krijuar, tastieren e ka marre nga nje makine e vjeter e shkrimit, Teme interesante Blero 😉

  2. Me te vertete nje gje fantastike fuket si laptopi i flinstons :). Po per tu ndezur apo ndizet si ato makinat e vjetra me manivel????

  3. Me te vertet ky lajm me eshte kumutar ne e-mail dhe vetem foto, kerkova per me shum inforamta po s’arrita ti siguroj. Asgje me shum smund te te ofroj vetem qe ti shikosh fotot me vemndje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *