SFCK 2009 Software Freedom Conference of Kosovo

Konferenca e lirise, ne nje vend te lirise :)
Ne prishtine do te organizohet, dhe do te kisha shume deshire te isha aty, por e di qe jam pak larg dhe skam mundesi.
Per te gjithe shqiptaret, kush ka mundesi duhet te marri pjese, ka mundesi te jete edhe Stallman 😀

Mund ta lexoni komplet materialin nga miqte tane te Truri.com.
http://www.truri.com/Lajme/155.html

2 thoughts on “SFCK 2009 Software Freedom Conference of Kosovo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *