Shkarko nga divshare pa pritur

Isha duke bere prova me divshare dhe kuriozia ishte qe mund te kalosh direkt tek faqa e shkarkimit pa klikuar neper ads, apo faqe ridrejtuese dhe pa pritur sekondat.
SI?
Marrim nje link te tipit:
divshare[dot]com/download/6642219-284
Do jemi tek nje faqe e do na hapet nje popup automatikisht. [rreklama]
Mbas kesaj do te ridrejtohemi tek nje faqe tjeter ku do jene sekondat
divshare[dot]com/i/6642219-284
E me ne fund, do te ridrejothemi tek faqa e shkarkimit
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284

Po sikur ^?^?

😀   😀   😀
Nese shkojm direkt tek faqa e fundit
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284
Do te hapet nje popup, mbylleni dhe shkruajeni dhe njehere linkun dhe downloadi do te filloj ne çast.
Pra
1. Fusni ne web browser
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284
Mbas kesaj automatikisht divshare do e modifikoj linkun dhe do e kthej ne:
divshare[dot]com/download/6642219-284
Kurse ne qe e kemi te kopjuar ne te njejtin moment do i bejm perseri paste tek bari i browserit
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284

NE perfundim, marrim nje link normal dhe midis download dhe numrave shtojm /launch/ dhe i bejm paste 2 here ne browser (tek bari i adreses) dhe gjithçka mbaroi, shkarkimi duhet te nisi menjehere.

ENJOY 😉

PS- Meqenese kemi te bejm me divshare po e fusim tek kategoria Turpi i Turpeve. [divshare zgjohu, bota perdor linqe te modifikueshme (i brendshmi nga serveri dhe jo external link)]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *