Kerkohen Bashkpuntor

Pershendetje te gjitheve,
Titulli flet vet,  kerkohen bashkpuntor per arsyet e meposhtme:
1) Kerkohen specialist apo amator IT (te tjere) ne menyre qe te kete perplasje idesh dhe perfitim me te madh.
2) Me shume tema pasi koha nuk premton.
3) Vazhdimi i njerit nga qellimeve te albanianwizard.org (ai i krijimit te nje qendre dhe burimi profesional informacioni per dashamiresit dhe profesionistet e IT-s)
Te interesuarit te dergojn CV-n e tyre ne adresen time email, ju lutem (jo humbje kohe).
arditi(AT)hush(pik)ai

2 thoughts on “Kerkohen Bashkpuntor

  1. Pershendetje Riadi,
    emailin mund ta gjesh tek http://albanianwizard.org/about/
    CV duhet me shume per te pare aftesite dhe cilesite e personit, te dhenat personale pastaj duhen sepse do te ndajm te njejtin kontrol panel :)
    Keshtu qe ajo qe i permbledh te dyja eshte CV-ja, qe besoj se ├ž’do kush qe eshte ne nje fare niveli ne IT e ka nje te tille dhe mendova se me te do i kurseja dhe kohe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *