Fragmente (kode bazike) nga projekti java

Po publikojm disa nga source kodet e projektit java (ende ne perpunim), keto jane ushtrime elementare keshtu qe , eshte pershkruar ne fillim komentimi i ushtrimit dhe kodi nuk eshte shume i komentuar (nuk ka ndonje nevoje) gjithsesi ne disa ushtrime eshte perdorur logjika “me pjeseza te vogla kodi behen programe te medha” keshtu qe ky kod nuk lejohet ABSOLUTISHT per asnje-lloj aktiviteti fitimprures apo per shitje te tij.
Keto mund te jene shembuj shume te mire studimi :)
Mund te shkarkoni :
SHKARKO

One thought on “Fragmente (kode bazike) nga projekti java

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *