Zgjimi mengjezit – kenga e bilbilit

Zgjimi i mengjezit ka filluar te behet ca i veshtire keto kohet e fundit lol, dhe ajo zilja e celularit qe ja ben “ccrcrrrrrrrrrr” sikur nuk po durohet me :'(
Keshtu qe thash te nderroj zilen lol, para se te thyhej telefoni 😀
Te shijojm bashk disa çaste relaksi nen kengen e njohur te bilbilit.
Goxha relaksuese :)
Ja dhe nje tjeter , kesaj radhe inçizim disi me profesional..
Kenga e Bilbilit – regjistrim me profesional

3 thoughts on “Zgjimi mengjezit – kenga e bilbilit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *