Rreth nesh

About AlbanianWizard?

Ne jemi nje grup studentesh te apasjonuar mbas informatikes dhe elektronikes.
Kemi eksperiencat tona te punes ne network, programim, security, sisteme operative linux, komunikacion apo edhe web development dhe web design.
Ky projekt perfaqson studimet tona ne keto fusha.
U ideua per te qene nje pik referimi dhe suporti per profesionistet e informatikes, studentet, te apasionuarit, ne te njejten kohe nje vend i pershtatshem per te mesuar dhe ndare informacion,  informacion i cili ndahet falas dhe pa qellime perfitimi.
Materiali i ketij blogu mund te shperndahet lirisht pa u ndryshuar dhe duke lene linkun e autorit.
Linku i lidhes duhet te jete prezent ne menyre qe lexuesit e interesuar te gjejn materiale te tjera direkt nga burimi i informacionit duke qendruar te abonuar ne feed.
Ata qe nuk e respektojn keto te drejta do te perballen me ligjin.

Per ç’do pyetje, kerkes, sugjerim mund te kontaktoni ne adresen e-mail te meposhtme

Preferohet te kontaktoni duke perdorur çelesin tim publik

http://albanianwizard.org/arditi[at]hush.ai-public.asc

[at] zevendesojeni me @
Per shkembime linqesh duhet qe faqa juaj te kete te pakten nje tematik te ngjashme
Lexim te kendshem.