AW-IT-TV

Albanian Wizard Information technology Television

Mendoj se vertet ka munguar diƧka e tille per shqiptaret, dhe jam munduar qe te sjell tema cilesore dhe interesante ne kete inovacion per ne.
Per momentin temat jane vetem ne anglisht, por shpresoj se shpejt do te vijn dhe tema ne shqip.
Mund te shikoni kanale sipas interesit tek video on demand dhe zgjidhni how to per videotutoriale, programming per video mbi programimin pauldotcom per security dhe albanianwizard per video te pergjithshme..
Kanalet do te shtohen dhe materialet do te pasurohen me kalimin e kohes.
Atehere shikim te kendshem.


One thought on “AW-IT-TV

  1. Sapo u shtuan leksionet video te programimit te Standford University, si dhe u shtua kanali i ri per Computer Organisation.
    Nese doni te dhuroni video, apo te kontribuoni ne kete projekt, mjafton te kontaktoni ne adresen e-mail qe gjendet tek faqa Rreth Nesh.

Comments are closed.