Orientohu

Faqe Orientimi me Informacione te Rendesishme

AlbanianWizard nuk eshte nje faqe si gjithe te tjerat, si nga tematika, dizajni (i zgjedhur per te krijuar nje ambjent perfekt per lexim e jo pemen e vitit te ri) , objektivat dhe ndihma qe u ofron lexuesve te saj :)

Siç e keni vene re, temat qe trajtohen jane tema nga me te ndryshmet qe shume prej jush nuk i kuptojn, (po me ty e kam)  dhe ne nuk duam qe te mos i kuptoni pasi eshte kunder objektivit te AlbanianWizard i cili eshte: “Per nje Shqiperi te Ditur”. Keshtu qe:

Vendosem qe ti ndajm temat ne kategori sipas nivelit te veshtiresise ne menyre qe gjithsecili te di se ku te drejtohet per te lexuar , dhe mbasi e ndjen veten se ka perfituar mjaft atehere te kaloj ne nje nivel tjeter.

Nivelet e Lexuesve

Niveli Baze eshte per ata qe nuk ja kane idene informatikes dhe kompiuterit, pra jane totalisht te rinj dhe kerkojn informacione baze mbi perdorimin ditor te kompiuterit, ketu mund te gjeni zgjidhjen e shume problemeve tuaja me nje fjalor te kuptueshem, tema te shkurtra te shoqeruara me figura, skema apo dhe video.

Niveli Mesatar i cili eshte per ata qe dine diçka nga informatika, nuk them shume por e kane nje koncept se ç’fare eshte kompiuteri, perdorin pa problem browserat , hapin emailin, perdorin programet e chatit, dine te kontrollojn ne google, e kane idene se ç’fare eshte networku, koncepte baze mbi programimin.

I’m a cool Nerd eshte per studentet  e informatikes, te apasionuarit per persona qe ja kane idene informatikes ne pergjithesi dhe nuk kane veshtiresi per te kuptuar terminologjine perkatese.

MutherFhacker – do not Enter 😛 [per qejfin tone 😀 pakices ]

Kjo ndarje nuk vlen vetem per temat e Arkitektures dhe Assembly, pasi aty normalisht vihet metri per ata qe jane IT apo studjojn IT-n.

Nuk gjeta ate qe po kerkoja

Kjo nuk ndodh shpesh, por ne raste te tilla ne mund tju vijm ne ndihme ne nje kohe te shkurter. Mjafton te dergoni nje adrese email tek adresa ime email me temen qe kerkon (pershkruaje mire) dhe ne do ta postojm ate ne blog.

Kjo sigurisht mbasi ke perdorur boksin “Kerko” qe eshte ne fund te faqes. Navigimi eshte i thjesht, mund te lexoni ne baze te Etiketave, Arkivit, Autorit, Komenteve etj. Mos harroni te qendroni te abonuar, mjafton te klikoni ketu tek feed dhe do te lajmeroheni sapo te postohet nje teme e re ne AlbanianWizard.

Nese ka paqartesi, kerkesa, sugjerime .. Komentet ne kete faqe jane hapur keshtu qe mund te pergjigjeni ketu.

Mos harroni te shihni per informacione tek Videotutorialet, Forumi, Mips Assembly, Projekti java etj. (shih footerin e faqes)

Per tu abonuar me email:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *