Abonohu

Per te qendruar me ne kontakt me http://albanianwizard.org mund te perdorni format e meposhtme:

RSS – FEED
http://albanianwizard.org/feed/ zakonisht e suporton dhe browseri juaj.

Nese doni qe per รง’do teme te re te vi nje email tek emaili juaj mund te perdorni formen e meposhtme

Per te na ndjekur ne Facebook vizitoni http://www.facebook.com/people/Arditi-Albanianwizard/100000392405670 dhe beni add qe te shtoheni ne listen time te kontakteve.

Per te na ndjekur ne Twitter vizitoni http://twitter.com/AlbanianWizard

3 thoughts on “Abonohu

  1. ju lutem mund te me jepni informacione ne lidhje me Aplikimet e Fibrave Optike ne fusha te ndryshme p.sh telekomunikacion

  2. Pershendetje
    une kam deshire te abonohem te Albanian Wizard. ju lutem brenda mundesive tuaja te me ndihmoni duke me derguar informacione ne lidhje me “Aplikimet e fibrave optike” sepse kam nje detyre kursi te rendesishme. Do isha shume mirnjohese nqs do me jepni pergjigje pozitive, jam ne pritje te email-it tuaj.

    Me respekt Elona

  3. Pershendetje Elona, une personalisht nuk merrem me me menaxhimin e blogut, anetaret e tjere besoj se mund te te ndihmojn, por kjo eshte nje periudh goxha e zene edhe per ne, mund te shohesh se po behen gjithsej nga 2 postime muajt e fundit.
    Me respekt, Arditi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *