Ndryshon Struktura e faqes ne albanianwizard.org

Per te rregulluar disa gabime te google, dhe per te rritur perqindjen Seo Score te faqes, kemi bere disa ndryshime edhe ne strukturen e faqes duke ndryshuar “pemen” e linqeve.

Kjo per momentin do te shkaktoj pak probleme me faqe 404 (per materiale qe nuk gjenden) , keshtu qe keshillohet qe te perdorni boksin “Kerko” ne fillim te faqes duke kerkuar per temen e duhur, ose mund te orientoheni ne baze te Kategorive, Etiketave, ose se fundi ne baze te Sitemap duke klikuar te lexoni mbi temen qe u intereson. Me ndryshimet e reja, e ├žuam noten e faqes ne 96.8/100
te mundshme, dhe shpresojm se se shpejti do te arrijm edhe me lart :)

U kerkojm ndjese atyre qe linkojn ne faqen tone, i ftojm te ndryshojn linqet e temave neper faqet e tyre dhe te vazhdojm se bashku te shperndajm informacionin e vertet.