Kush tha se Opera eshte Browser?

Nuk e kam zakon te postoj lajme per versionet e reja te programeve qe dalin, por kjo ja vlen vertet. Te gjithe e njohim browserin Opera, nje browser shume i mire , i shpejte i sigurt, e me shume opcione :)

Ka ardhur nje beta e tij qe besoj se ka shenuar nje hap ne historine e internetit.  Po e filloj me ate qe me beri me shume pershtypje. Web server ne Web Browser, e degjuat? Web Server ne Web BROWSER, pra serveri do te japi mundesi te ndash failet e tua , fotot, faqet, direkt nga kompiuteri juaj pa pasur nevoje per te bere ngarkime neper faqe si rapidshare, opcioni i fundit qe te servir Opera 10.10 beta, eshte edhe  te hostosh nje faqe komplet tenden. Pra nuk te duhet me te blesh host, por te duhet vetem nje domain 😉 .

Pjesa e dyte qe me pelqeu dhe me beri shume pershtypje ishte Sinkronizimi, pra Opera te krijon mundesine per te sinkronizuar komplet informacionit e browserit me  celularin, webin dhe me kedo qe ju deshironi. Kjo ben qe ky  informacion te jete me ju kudo. Te rikojtojm sherbimet e tjera si Mail, Chat client, Widgets etj..

KA NJE PROBLEM, ne shkarkim shkon gjithmon ne krash, kjo e verifikuar si ne Linux, ashtu edhe ne Mac OS X Snow Leopard 10.6, ne windows nuk e di pasi nuk e perdor si sistem destruktiv (nuk eshte operativ :) ) [mbase sepse eshte ende beta]

Per me shume info: http://www.opera.com/products/