Gallat me “HacKeraT” shqiptare

Duke kontrolluar postimet e kodit tek http://albanianwizard.org/Postokodin pashe diçka qe me beri te vije buzen ne gaz, ja shikoni dhe ju bashke me mua:

Security Guy says:
cfare menyre keni perdor, per te bere hacked http://webietc.privacy
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
hack trick
Security Guysays:
hack trick e keni zbuluar ju apo?
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
po
Security Guy says:
ne cka bazohet kjo hack trick?
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
me 4 menyra
Security Guy says:
cilat jane ato? apo si din as vet?
Security Guy says:
heh i hutuar e?
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
sql lfi krejt
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
jon te perizeme
[c=5]Security Guy[/c] says:
ahhh ... dmth keni perdor SQL, me pas keni kalu ne LFI e me pas e keni vendos hacked
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
po
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
qashtu
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
edhe me shell
Security Guy says:
ah po se harrova shell ...
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
po
Security Guy says:
po pentetrate test e degjova nga njeri qe dini
Security Guy says:
a mund te ma spjegosh se cka eshte?
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
walla
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
as une
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
se pasna
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
nje qiekt
Don't Fuck With Hacker u Will Be Nervous LoL  says:
Security Guy says:
aha me paska genjy ai daku 

Ja kjo ishte dhe biseda e zhvilluar midis personit qe ka bere bisedimin dhe HacKerIt te ketij grupit shqiptar qe kishin futur nje index ne kete faqen shqipare. Po te shohim bashk bisedimin eshte nje rast tipik i nje grupi prejt script kiddie, as nuk dine se ç’fare eshte penetration testing, paskan krijuar lfi, sql injection, dhe me shume menyra e te folurit, shkrimi “Don’t Fuck With hacker u will be Nervous Lol” pasqyron ne menyre te qarte se per ç’fare behet fjale. Dy fjale ketyre , lexoni keto tema dhe qartesoni pak mendimet:
Hacker Mania
Hackers ky keqkputim i madh
Keshille tjeter eshte te hapin syte se jane duke u perdorur, ja se per ç’fare e kam fjalen:
Industria Hacker, fjala per white-hats dhe script kiddie
Ne perfundim, i them nje FALEMINDERIT te madhe atij qe e postoi sepse jam shkrir tuj qesh.