Lind televizioni i pare IT shqiptar..

Kam kenaqesine per te lajmeruar te gjith dashamiresit dhe te apasionuarit e Information technology, sistemistet, pentesterat :D, programuesit etj per lindjen e nje televizioni te ri totalisht i dedikuar IT-s.
Te gjitha videot jane te zgjedhura me kujdes, dhe temat po ashtu jane te zgjedhura.
Kerkojm ndjese per momentin sepse temat jane ne anglisht panvarsisht se jane marre nga specialistet me te njohur te kohes..
Persa i perket videove ne shqip, nese do ta kemi mundesine do i bejm, e nese jo nuk do i bejm xD.
Per ta vizituar klikoni ne linkun siper ose ketu:
http://albanianwizard.org/aw-it-tv/
Tani per tani temat jane me shume te drejtuara drejt security, por nuk do mungojn kanalet e tjera dhe sistemimi i tematikave te ndryshme.

Ta gezojm :)