Kerkohen Bashkpuntor

Pershendetje te gjitheve,
Titulli flet vet,  kerkohen bashkpuntor per arsyet e meposhtme:
1) Kerkohen specialist apo amator IT (te tjere) ne menyre qe te kete perplasje idesh dhe perfitim me te madh.
2) Me shume tema pasi koha nuk premton.
3) Vazhdimi i njerit nga qellimeve te albanianwizard.org (ai i krijimit te nje qendre dhe burimi profesional informacioni per dashamiresit dhe profesionistet e IT-s)
Te interesuarit te dergojn CV-n e tyre ne adresen time email, ju lutem (jo humbje kohe).
arditi(AT)hush(pik)ai