Perqindja e Defacement duhet te bieri ndjeshem | Mbyllet Milw0rm

Disave do u duket lajm i keq, mua jo dhe aq…
Nuk dua te zhvleresoj punen e askujt dhe as te strOke por Milw0rm vitet e fundit kishte marre me verte nje form te shpifur.
Ishte qendra e sKr1pT Kid3Iz per te gjetur exploit te gatshem, e tashme nuk eshte me, per shkak se str0ke nuk ka mundesi per ta mirmbajtur me, e per te kontrolluar exploitet..
Jam i mendimit qe vulnerabilitetet duhet te publikohen por te pakten ti lihet pak kohe te infektuarit qe te bej patch,,, kush e di se sa e sa webe kane pesuar per shkak te exploiteve te milw0rmit..
Gjithsesi, ka webe te tjere dhe packetstormsecurity eshte i ngjashem me te, e keshtu… defacements do te ulen ndjeshem e nga ana tjeter iku nje database shume i mire me source code te vlefshme.
Ka te mirat dhe te keqiat e veta.