CAPTCHA javascript decoder

Ja ku eshte zbuluar dhe nje menyre e  re per te kaluar sigurine shkronjore te disa webeve sic jane Megaupload. Kjo gje behet me ane te nje skripti ne javascript i cili ben njohjen optike te elemente grafik shkronjor duke hedhur poshte sigurine e ngritur nga keto Web-e. Sistemi punon ne baze te  Html 5 Canvas i cili percakton figuren me ane te funksionit getImageData dhe me pas cdo gje futet ne nje rrjet neural elektronik i programuar ne javascript i cili duke kapur pixelat ben te mundur kthimin e tyre ne nje kod binar qe me pas dekodohet ja te shohim dhe kodin e programuar per MEGAUPLOAD:

http://userscripts.org/scripts/review/38736

Pra sic shihni programi mbush vete fushat duke u bere mjaft njerzor.
Do te thoja qe ky script eshte vertete nje kryeveper kush merret me programim duhet patjeter ta shikoj 
mua me ka pelqyer jashtemase, ketu kemi te bejme me inteligjence artificiale.