albanianwizard.org tashme me afer me ju

Sapo krijova grupin AlbanianWizard ne facebook, dhe mua mund te me gjeni duke kerkuar me Arditi AlbanianWizard, dhe mund te me shtoni ne listen tuaj. Kjo, per te krijuar mundesi qe emaili\blogu\forumi nuk na i krijon, pra nje social network eshte per tu njohur me mire me njeri-tjetrin, per ti shkembyer mendimet ne menyre me te afert, dhe normalisht per te ecur perpara ne njohurite tona dhe praktitken. (shqiperia behet e ditur me shqiptaret)

Perveç Grupit te krijuar, mund te me beni dhe mua Add :)

Grupi :http://www.facebook.com/group.php?gid=158125346077&ref=mf

Profili im: http://www.facebook.com/people/Arditi-Albanianwizard/100000392405670

AlbanianWizard.org, ju sjellim me afer 😛 (lol)