Tipi i webit VS Tipi i sektorit te tregits

Keni punuar ndonjehere si NOC (Network operation center) ?

LoL, une po, dhe keto jane horrlluqet qe mund te behen gjate punes, gjithmon nese ke nje zyr si ky tipi ketu, se po qe se je me supervizorin sben dot gje :(
Ndodh shume shpejt qe te vijn telefonata ankese nga perdorues te thjesht qe nuk dijn te shpjegojn problemin qe kane, dhe ne ato momente vijn vertet situata komike, pasojat jo dhe aq 😀
Shikim te mbare :) (premtohen te qeshura pafund )
httpv://www.youtube.com/watch?v=W8_Kfjo3VjU