Hapet forumi.

Sapo perfundoi forumi i albanianwizard qe hyn ne pune menjehere.
Ne te mund te diskutojm ato qe nuk i diskutojm dot ne blog, mund te njihemi me shume me njeri-tjetrin dhe mund te kemi kontakte akoma me te “gjalla”.

Mund te qendroni thjesht si vizitor ose te beheni pjesmarres i tij.
Normalisht do te kishim deshire qe te kishte sa me shume pjesmarres, sa me shume shkembime idesh dhe sa me shume bashkpunim.

Mund te rregjistroheni duke klikuar ne linkun e meposhtem
http://albanianwizard.org/diskutime/index.php?action=register
Uroj qe tja kalojm sa me mire sebashku :)