Ja si te krijojme nje mikrofon LASER!!

Kjo teme trajton krijimin e nje mikrofoni laseri me jo me shume se 5$. Kjo gje mund te behet me ane te nje laseri nga ato kinezet qe gjenden kudo me cmim shume te lire, pastaj do te na duheshe dhe nje fotorezistence e cila gjendet ne dyqanet elektronike. Pjesen kryesore e shpjegon videoja me poshte ….Laser Espionage Microphone (how-to) – video powered by Metacafe

Pra thjesht drejtojme laserin ne nje dritare dhe ne krahun tjeter me nje laptop dhe nje fotorezistence pergjojme cfar flitet ne nje shtepi. Mund te perdorim edhe tranzistor ne si amplifikator apo ta lidhim edhe direkt me karten zerit. Pres mendime…