Opera 10 vjen me presto 2.2

Opera vertet qe po na habit,
Nuk ka pak kohe qe ka dale opera 10 (versioni alfa) dhe eshte testuar dhe motorri rendering i ri Opera Presto 2.2.
Nuk mu durua dhe e instalova edhe pse eshte thjesht nje alfa (rasti i pare qe instaloj nje program ne stad alfa)
dhe vertet ngela shume i impresionuar sidomos nga shpejtesia..
E preseris vertet shume shume browser i shpejt.

Developersat e saj normalisht ne kete version alfa nuk thone se kane futur te gjitha opcionet si update automatike , selektoreve API, SVG improvements etj keshtu qe keshillohet te prisni versionin perfundimtar.
Vertet nje eksperienc e re navigimi.
Ne webin ku testohen browserat ka dale me 100% te fuqise, duke e lene firefox versionin e fundit tek 71%
Nuk e besoni?
Provojeni vet tek:
http://acid3.acidtests.org/
PS, dikush ta provoj me internet explorer, jam shume kurioz te di se sa do te arris lol 😀