Te thyejm limitet me wget

Me ndodhi qe me duhej te shkarkoja ne nje direktori ne nje server disa faile, per fatin tim te mire faqa kishte kete ne robots.txt
—————————
User-agent: *
Disallow: /
—————————
Qe do te thote se askush nuk mund te hapte direktorine per ti shkarkuar failet ne seri..
Thash, sikur nuk shkon keshtu qe do i japim zgjidhje ketij problemi..
wget ka nje opcion per te injoruar robots.txt dhe gjithashtu per te nderruar User-Agent.
Ja komanda e cila beri qe te shkarkoj te gjith failet mp3 nga serveri:
wget -A mp3 -nd -U Opera -r -e robots=off LINKU/
Nese kemi te bejm me limite te tjera atehere mund te shtojm:
–wait=20 –limit-rate=20K (sipas limiteve)
Nje teme te ngjashme mund ta gjeni dhe tek:
http://albanianwizard.org/diskutime/google-co/si-te-shkarkojm-website-me-wget-edhe-nese-eshte-vete-wikipedia-t70.0.html