Te thyejm limitet me wget

Me ndodhi qe me duhej te shkarkoja ne nje direktori ne nje server disa faile, per fatin tim te mire faqa kishte kete ne robots.txt
—————————
User-agent: *
Disallow: /
—————————
Qe do te thote se askush nuk mund te hapte direktorine per ti shkarkuar failet ne seri..
Thash, sikur nuk shkon keshtu qe do i japim zgjidhje ketij problemi..
wget ka nje opcion per te injoruar robots.txt dhe gjithashtu per te nderruar User-Agent.
Ja komanda e cila beri qe te shkarkoj te gjith failet mp3 nga serveri:
wget -A mp3 -nd -U Opera -r -e robots=off LINKU/
Nese kemi te bejm me limite te tjera atehere mund te shtojm:
–wait=20 –limit-rate=20K (sipas limiteve)
Nje teme te ngjashme mund ta gjeni dhe tek:
http://albanianwizard.org/diskutime/google-co/si-te-shkarkojm-website-me-wget-edhe-nese-eshte-vete-wikipedia-t70.0.html

Shkarko nga divshare pa pritur

Isha duke bere prova me divshare dhe kuriozia ishte qe mund te kalosh direkt tek faqa e shkarkimit pa klikuar neper ads, apo faqe ridrejtuese dhe pa pritur sekondat.
SI?
Marrim nje link te tipit:
divshare[dot]com/download/6642219-284
Do jemi tek nje faqe e do na hapet nje popup automatikisht. [rreklama]
Mbas kesaj do te ridrejtohemi tek nje faqe tjeter ku do jene sekondat
divshare[dot]com/i/6642219-284
E me ne fund, do te ridrejothemi tek faqa e shkarkimit
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284

Po sikur ^?^?

😀   😀   😀
Nese shkojm direkt tek faqa e fundit
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284
Do te hapet nje popup, mbylleni dhe shkruajeni dhe njehere linkun dhe downloadi do te filloj ne çast.
Pra
1. Fusni ne web browser
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284
Mbas kesaj automatikisht divshare do e modifikoj linkun dhe do e kthej ne:
divshare[dot]com/download/6642219-284
Kurse ne qe e kemi te kopjuar ne te njejtin moment do i bejm perseri paste tek bari i browserit
divshare[dot]com/download/launch/6642219-284

NE perfundim, marrim nje link normal dhe midis download dhe numrave shtojm /launch/ dhe i bejm paste 2 here ne browser (tek bari i adreses) dhe gjithçka mbaroi, shkarkimi duhet te nisi menjehere.

ENJOY 😉

PS- Meqenese kemi te bejm me divshare po e fusim tek kategoria Turpi i Turpeve. [divshare zgjohu, bota perdor linqe te modifikueshme (i brendshmi nga serveri dhe jo external link)]