Video Tutoriale per Webmastera shqiptare

Pershendetje,
Sapo ngarkuam disa video te reja, kesaj radhe videotutorialet jane drejtuar webmasterave shqiptare, ne keto video demonstrohet qarte instalimi i shume CMS-ve te ndryshem.Objektivi i ketyre videove eshte qe mbas shikimit te tyre perdoruesi te mos kete me veshtiresi ne instalimin e ç’faredo CMS-je.

Ne ndryshim nga videot e tjera tek keto video ofrohet kualiteti maksimal pasi jane te hostuara ne server (tek miqte tane dokosoftware.com)  keshtu qe nuk do keni probleme ne shikim.
Failet video jane .ogv (eshte free dhe open-source si linux :) )

Do te shihni:

08.Si te instalojm Tikiwiki

09. Si te instalojm Nucleus

10. Si te instalojm OsCommerce

11. Si te instalojm phpBB3

12. Instalimi dhe konfigurimi baze i phpMyAdmin

13. Si te instalojm phpNuke

14. Si te Instalojm PuneBB

15.Si te instaloj Cutenews

16. Instalimi i Coopermine

Shikim te kendshem.
http://albanianwizard.org/videotutorialeshqip/index.php