Video Tutoriale Informatike SHQIP

Pershendetje lexues te albanianwizard.org

Kemi inaguruar sot seksionin e ri te videotutorialeve ku do te publikohen eskluzivisht videotutoriale shqip te dedikuara inormatikes.
Fushat do te jene te ndryshme duke filluar qe nga programimi (qe nga assembly e siper) e duke vazhduar me tutoriale te sigurise , “how to”, ┬ávideotutoriale per webmastera, reverse code engineering, pentesting, ┬ávideotutoriale per administrator, video te elektronikes (eksperimente), si dhe shume te tjera.
Ju lutemi qe adresen ta vizitoni me browsera serioz si opera ose firefox dhe jo me internet explorer.
http://albanianwizard.org/videotutorialeshqip/