Zgjimi mengjezit – kenga e bilbilit

Zgjimi i mengjezit ka filluar te behet ca i veshtire keto kohet e fundit lol, dhe ajo zilja e celularit qe ja ben “ccrcrrrrrrrrrr” sikur nuk po durohet me :'(
Keshtu qe thash te nderroj zilen lol, para se te thyhej telefoni ­čśÇ
Te shijojm bashk disa ├žaste relaksi nen kengen e njohur te bilbilit.
Goxha relaksuese :)
Ja dhe nje tjeter , kesaj radhe in├žizim disi me profesional..
Kenga e Bilbilit – regjistrim me profesional